Betaling

Betalen met iDEAL via Mollie 
U kan bij ons het beste betalen met iDEAL, tevens is dit de snelste manier van betalen. Mollie, onze ‘payment provider service’ wordt door meer dan 130.000 retailers gebruikt. De betaalmethode iDEAL is ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en-diensten te vergemakkelijken. Voor het gebruik van iDEAL gebruikt u internetbankieren. U rekent dan zelf af via uw eigen bank. Zodra wij de betaling binnen hebben, verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk.

Verzending

Eigen Koerier
Wij maken gebruik van verschillende vervoerders om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw pakket binnenkrijgt. Wij bekijken wat voor uw adres de beste bezorgopties zijn. Zo hebben wij een samenwerking met Rakketkoeriers.nl. Dit koeriersbedrijf stuurt van te voren een tijdvak waarin uw pakket bezorgd wordt.
PostNL
Mocht uw adres het beste beschikbaar zijn met PostNL dan sturen we uw pakket daarmee op. Wij sturen u per e-mail het tracknummer op, waarmee u het pakket kunt volgen. Zo hoeft u voor een laatste maal te wachten tot uw pakketje bij u is, hierna zal de pakketbrievenbus dit werk voor u doen!

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn altijd gratis. Voor het retourneren van een product raadpleegt u de website van uw vervoerder.

Garantie

Op al onze producten hanteren wij een garantie van 5 jaar. Mocht er onverhoopt toch een defect aan onze producten of onderdelen daarvan ontstaan dan vinden wij dit heel vervelend. Hiervoor kunt u contact op nemen via het contactformulier of via onze e-mail. Zo komen we samen tot een passende oplossing.