Onze missie

In de wereld van pakketbezorgingen draait het vaak op aantallen. Pakketten kunnen niet worden geleverd omdat men niet thuis is, of omdat de druk op de bezorger te hoog is. Hierdoor kan helaas niet altijd de kwaliteit van levering gegarandeerd worden. Hier springt Dé Pakketbrievenbus op in. Onze missie is om ervoor te zorgen dat elk pakket op een veilige, goede en vooral duurzame manier bij de consument komt.

Wat maakt onze pakketbrievenbus zo bijzonder?

Ons product

De pakketbrievenbus van My Parcel Box is een uniek ontworpen model pakketbrievenbus. Er is een patent op het ‘valluik-systeem’, het systeem dat er voor zorgt dat uw pakket veilig is opgeborgen.

Het product is ontworpen en gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en is gebouwd van de beste materialen. De materialen die gebruikt worden bestaan voornamelijk uit Aluzink, een materiaal wat goed bestemd is tegen elk weertype. Dit om ervoor te zorgen dat de levensduur van de pakketkast zo lang mogelijk is.

De populariteit heeft ervoor gezorgd dat de My Parcel Box is overgewaaid naar de rest van Europa, en is inmiddels ook al te vinden in andere delen van de wereld.

Het product is inmiddels uitgebreid met verschillende groottes, modellen en kleuren. Zo zorgt de My Parcel Box dat jouw pakketbox perfect bij jouw huis, tuin of bedrijf past. Het maakt niet uit wat je besteld hebt, bij depakketbrievenbus.nl hebben we hier een passende box voor! Met een garantie van 5 jaar zorgen wij ervoor dat elke klant, een tevreden klant wordt en blijft.